FeelzToys - Desi Ben Wa ballen

Voor 23:30 besteld, dinsdag in huis.

De FeelzToys - Desi Ben Wa ballen zijn zeer stijlvolle, maar vooral zeer goede en lekkere vaginaal stimulerende ben wa ballen voor dagelijks gebruik. De Desi Ben Wa ballen zijn het eerste product in zijn soort zonder touwtje.

De FeelzToys - Desi Ben Wa ballen zijn stil en discreet en zorgen, met een gewicht van 138 gram, voor sterke stimulatie. De Ben Wa ballen zijn zacht afgerond om ze gemakkelijk in te kunnen brengen. De ballen zijn gemaakt van hoogwaardig en hygiënisch materiaal waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Door het gewicht zijn de Desi Ben Wa ballen zeer geschikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

De FeelzToys Desi Ben Wa ballen zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is het meest veilige en geschikte materiaal wat kan worden toegepast in erotische producten. Ditzelfde materiaal werd al gebruikt op diverse toepassingen in bijvoorbeeld de voedings- en de medische industrie. Siliconen voelen zacht aan als de huid, komen snel op temperatuur en houden warmte lang vast. Het materiaal is geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen, weekmakervrij en zeer eenvoudig met lauw water en milde zeep schoon te maken.

FeelzToys producten zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten, welke momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd voldoen aan de RoHS richtlijnen. Gebruik FeelzToys producten in combinatie met glijmiddel op waterbasis.


KleurRoze
MateriaalSiliconen
Diametermax. 3,9 cm
Gewicht138 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Lees Meer
17,99 incl. 21% BTW

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.