SOA-Test Vrouw

Voor 23:30 besteld, dinsdag in huis.

Als vrouw zou het voor kunnen komen dat je, na onveilige seks, graag een SOA test wilt doen. Met deze SOA-test kan je nu helemaal zelf testen of je chlamydia of gonorroe hebt. De test is uiterst betrouwbaar en het scheelt je weer een bezoekje aan de huisarts.

Anonieme SOA-test

Bij de SOA-test wordt een code geleverd, met deze code kan je uiteindelijk de uitslag van de test opvragen. Hierdoor hoef je nergens je gegevens achter te laten en is de test geheel anoniem. Met de test worden de 2 meest voorkomende SOA's, chlamydia en gonorroe, getest. De test wordt geanalyseerd door een arts-microbioloog, in een CCKL-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de uitslag net zo betrouwbaar als die van de huisarts of de GGD.

Zelfafnametest

De test is gebaseerd op zelf afname, je moet dus zelf het lichaamsmateriaal afnemen. Je maakt met het wattenstaafje een vaginaal uitstrijkje. Je stuurt het buisje vervolgens terug in de daarvoor bestemde retourbox. Zodra het buisje aankomt in het laboratorium wordt de analyse gestart. Met een eigen code kan je binnen 48 uur, na aankomst van het buisje in het laboratorium, anoniem je uitslag opvragen. De uitslag wordt na 14 dagen uit de database van het laboratorium verwijderd.

Inhoud

De SOA-test vrouw bestaat uit:
- 1 Wattenstaafje
- 1 Transportbuisje
- 1 Codekaart
- 1 Bijsluiter
- 1 Retourbox
 

Incubatietijd

Let op de incubatietijd van de SOA's. Zowel chlamydia als Gonorroe heeft een incubatietijd van 14 dagen. De test uitvoeren voordat deze tijd verstreken is, heeft geen zin. Je moet dus een aantal dagen wachten na het onveilige sex contact, voordat testen zin heeft.

 

Lees Meer
(9)
52,50 44,95 incl. 9% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.